Bartın'da Sel Felaketi 1998 / Sel Felaketi Haberleri Bartin Olay Haber : Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Bartın'da Sel Felaketi 1998 / Sel Felaketi Haberleri Bartin Olay Haber : Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye.

Alınan önlemler bu felaketi önledi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti.

16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Bu görüntüler felaket filminden değil. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü. 1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde araçların sele kapılması, evlerin ise sulara gömülmesi yer aldı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Ve maalesef bir türlü son.

6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Bu görüntüler felaket filminden değil.

Caycuma Club 22 Mayis 1998 Sel Felaketi Caycuma 19 Facebook
Caycuma Club 22 Mayis 1998 Sel Felaketi Caycuma 19 Facebook from lookaside.fbsbx.com
Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı.

Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü.

Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor.

Bursa Da Sel Felaketinde Olu Sayisi 5 E Yukseldi Kayip 1 Kisi Araniyor Yurt Haberleri
Bursa Da Sel Felaketinde Olu Sayisi 5 E Yukseldi Kayip 1 Kisi Araniyor Yurt Haberleri from i.dha.com.tr
Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. 1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. Artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız.

Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama